Гаси се ријалити "У корак са Кардашијановима"

Танјуг
Гаси се ријалити "У корак са Кардашијановима"

ЛОС АНЂЕЛЕС - Америчка ријалити звијезда Ким Кардашијан Вест објавила је да ће се популарни шоу "У корак са Кардашијановима" угасити послије 14 година емитовања.

Она је то објавила на свом Твитеру наводећи да ће се посљедња, 21 сезона популарног ријалитија емитовати од јануара 2021. године, преноси ББЦ.

"Тешка срца донијели смо ову одлуку да се опростимо од публике. Хвала публици и пословним партнерима. Захвална сам свима који су гледали и подржавали мене и моју породицу ових 14 невјероватних година. Шоу нас је учинио онаквима какви смо данас", написла је она.

Серија је почела да се приказује 2006. године са тада мало познатим сестрама, од којих је најпознатија била управо Ким Кардашијан, позната по појављивању у емисији Парис Хилтон.

У серији је ипак најпознатији био Брус Џенер, очух Кардашијанових, који је током серије променио пол и постао Кејтлин Џенер.

Упркос бројним критикама шоу је имао огромну популарност и добио је неколико награда на Е каналу на коме се и приказивао.

Портпарол тог канала рекао је да је била привилегија радити с Кардашијановима, да ће им недостајати, али да поштују жељу породице да ради и живи без камера.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана