Ево шта се јело на додјели Оскара

Г.С.
Ево шта се јело на додјели Оскара

Званицама на додјели Оскара послужена је свечана вечера, а имали су и грицкалице ако огладне прије вечере. Наиме, Џими Кимел хтио је да вечер прође у најбољем реду, па је мислио и на то да гости не буду гладни. Водитељ, његово особље и Академија за сваког су госта припремили малени пакет с храном, пише Vice.

Он је на свом Инстаграму објавио што се у њему налазило. Публика је у пакетићу могла пронаћи переце Shappy Pretzel Co., боце воде, слаткише Sour Patch те руком написану поруку домаћина. “Није ли ово лијепо изненађење? П.С. - донација у моје име уплаћена је Регионалној банци хране у Л.А.-у”, писало је у поруци.

Кимел је дугогодишњи обожавала переца. Глумачки пар Адам Шапиро и Кејти Ловс компанију су покренули 2020. године, када је Адаму недостајао перец из његовог родног града па је одлучио правити своје.

- Џими Кимел  је један од наших омиљених купаца и назвао је прије неколико седмица, рекао је: „Желим ставити Philly переце испод сваког сједишта на додјели Оскара б- рекао је Адам прије додјеле награда.

Осим тог пакета, познат је и јеловник вечере. Шеф Оскар Волфганг Пук био је задужен за храну, а њему се придружио и британски кухар Елиот Грувер, пише Индепендент. Званице су имале прилику јести рибу, говедину, кромпир, питу с пилетином, димљени лосос у облику кипа, пет врста тјестенине и пилетину печену на азијски начин. Но то није све.

Пет врста тјестенине

- Имамо пет врста тјестенине, од агнолоттија до тјестенине с тартуфима, веганске пиззе, пиззе с кинеским зачинима, Хунан патлиџана, преко риже и вегетаријанске верзије хрскаве салате од рижиних ракова ресторана West Hollywood - рекао је Пук за Vice.

Што се тиче пића, гостима је био послужен шампањац Fleur de Miraval чији је сувласник Бред Пит. Боца тог шампањца кошта 400 долара. Већ другу годину заредом званице имају прилику пити то пиће, док је седам година заредом Piper-Heidsieck био службени шампањац ове додјеле награда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана