Еван Мекгрегор поново као Оби-Ван Кеноби

Агенције
Еван Мекгрегор поново као Оби-Ван Кеноби

Глумац Еван Мекгрегор могао би поново да обуче смеђи мантил, замахне ласерским мачем и оживи главног лика, познатог Оби-Вана Кенобија у надолазећој, трећој серији везаној за свијет “Звјезданих ратова”, коју припрема “Дизни плус”.

Вијест је потврђена на неколико холивудских сајтова, а тренутно није познато много детаља о самој радњи.

“Дизни плус” ће званично с радом почети крајем године, а серија у којој би требало да глуми биће још само једно остварење које ће приказати овај свијет, осим давно најављене серије Џона Фавра “Мандалоријан”, те још једне неименоване серије базиране на лику Касијана Андора, којег би требало да глуми Дијего Луна (чији лик је представљен у филму “Rogue One”). Што се “Мандалоријана” тиче, најављено је да ће главну улогу преузети Педро Паскал.

Еван Мекгрегор је током шест година у серијалу “Звјезданих ратова” утјеловио лик Оби-Вана Кенобија, који је био ментор Лука Сјаквокера и његовог оца Анакина Скајвокера. Глумио је у “Фантомској пријетњи”, “Хападу клонова” и “Освети Сита”.

Прије неколико година било је ријечи о томе да се Мекгрегор врати у одвојеном филму, али планови су прекинути након негативних критика и лошег успјеха филма “Соло”.

Серија у којој ће се Мекгрегор вратити као Оби-Ван биће друга велика телевизијска улога за њега у протеклих неколико година. Мекгрегор је глумио близанце Емита и Реја Стасија у серији “Фарго”. За поменуту улогу освојио је “Златни глобус” и био номинован за “Еми” награду.

Што се филмова тиче, глумиће и у надолазећем наставку “Исијавања”, филму “Doctor Sleep”, који ће премијерно бити приказан у новембру, те у филму “Birds of Prey”.

Канал “Дизни плус” припрема и још неколико пројеката везаних за “Марвелов” филмски универзум, у којем ће фокус бити на неколико ликова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана