Evan Mekgregor ponovo kao Obi-Van Kenobi

Agencije
Evan Mekgregor ponovo kao Obi-Van Kenobi

Glumac Evan Mekgregor mogao bi ponovo da obuče smeđi mantil, zamahne laserskim mačem i oživi glavnog lika, poznatog Obi-Vana Kenobija u nadolazećoj, trećoj seriji vezanoj za svijet “Zvjezdanih ratova”, koju priprema “Dizni plus”.

Vijest je potvrđena na nekoliko holivudskih sajtova, a trenutno nije poznato mnogo detalja o samoj radnji.

“Dizni plus” će zvanično s radom početi krajem godine, a serija u kojoj bi trebalo da glumi biće još samo jedno ostvarenje koje će prikazati ovaj svijet, osim davno najavljene serije Džona Favra “Mandalorijan”, te još jedne neimenovane serije bazirane na liku Kasijana Andora, kojeg bi trebalo da glumi Dijego Luna (čiji lik je predstavljen u filmu “Rogue One”). Što se “Mandalorijana” tiče, najavljeno je da će glavnu ulogu preuzeti Pedro Paskal.

Evan Mekgregor je tokom šest godina u serijalu “Zvjezdanih ratova” utjelovio lik Obi-Vana Kenobija, koji je bio mentor Luka Sjakvokera i njegovog oca Anakina Skajvokera. Glumio je u “Fantomskoj prijetnji”, “Hapadu klonova” i “Osveti Sita”.

Prije nekoliko godina bilo je riječi o tome da se Mekgregor vrati u odvojenom filmu, ali planovi su prekinuti nakon negativnih kritika i lošeg uspjeha filma “Solo”.

Serija u kojoj će se Mekgregor vratiti kao Obi-Van biće druga velika televizijska uloga za njega u proteklih nekoliko godina. Mekgregor je glumio blizance Emita i Reja Stasija u seriji “Fargo”. Za pomenutu ulogu osvojio je “Zlatni globus” i bio nominovan za “Emi” nagradu.

Što se filmova tiče, glumiće i u nadolazećem nastavku “Isijavanja”, filmu “Doctor Sleep”, koji će premijerno biti prikazan u novembru, te u filmu “Birds of Prey”.

Kanal “Dizni plus” priprema i još nekoliko projekata vezanih za “Marvelov” filmski univerzum, u kojem će fokus biti na nekoliko likova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana