Ева Лонгорија подржала Фелисити Хафман

Агенције
Ева Лонгорија подржала Фелисити Хафман

Већ више од шест мјесеци траје драма у вези са једном од највећих превара у америчкој историји.

Америчка глумица Фелисити Хафман (56), позната по улози у серији “Очајне домаћице”, оптужена је с још 33 родитеља за давање 15.000 долара мита да би се њена кћи Софија (18) уписала на престижни Универзитет Јужне Калифорније.

Док чека коначну пресуду, њена колегиница и пријатељица Ева Лонгорија написала је судији врло емотивно писмо, да би доказала да Хафманова није лоша особа.

Хафманова је признала кривицу и рекла да се јако стиди због свог поступка, али тужиоци траже да глумица буде кажњена са најмање мјесец дана затвора.

Док чека коначну пресуду, у помоћ јој је прискочила колегиница и пријатељица Ева Лонгорија. Наиме, Лонгорија је у писму подршке описала како ју је Хафманова у једној ситуацији заштитила од малтретирања на сету “Очајних домаћица”.

Лонгорија је колегиницу назвала добром пријатељицом, због које се осјећала као код куће на почетку снимања популарне серије.

- Видјела ме како сам уплашена, збуњена и не знам куда да идем и одмах ми је пружила подршку - открила је Лонгорија.

Додала је да јој је у једном периоду било екстремно тешко да иде на посао, јер ју је једна особа константно малтретирала. Хафманова се, како је рекла њена колегиница, заузела за повећање њене плате, иако Лонгорија тада није имала превише искуства.

Хафманову чека званично суђење, које ће бити одржано у петак.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана