Eva Longorija podržala Felisiti Hafman

Agencije
Eva Longorija podržala Felisiti Hafman

Već više od šest mjeseci traje drama u vezi sa jednom od najvećih prevara u američkoj istoriji.

Američka glumica Felisiti Hafman (56), poznata po ulozi u seriji “Očajne domaćice”, optužena je s još 33 roditelja za davanje 15.000 dolara mita da bi se njena kći Sofija (18) upisala na prestižni Univerzitet Južne Kalifornije.

Dok čeka konačnu presudu, njena koleginica i prijateljica Eva Longorija napisala je sudiji vrlo emotivno pismo, da bi dokazala da Hafmanova nije loša osoba.

Hafmanova je priznala krivicu i rekla da se jako stidi zbog svog postupka, ali tužioci traže da glumica bude kažnjena sa najmanje mjesec dana zatvora.

Dok čeka konačnu presudu, u pomoć joj je priskočila koleginica i prijateljica Eva Longorija. Naime, Longorija je u pismu podrške opisala kako ju je Hafmanova u jednoj situaciji zaštitila od maltretiranja na setu “Očajnih domaćica”.

Longorija je koleginicu nazvala dobrom prijateljicom, zbog koje se osjećala kao kod kuće na početku snimanja popularne serije.

- Vidjela me kako sam uplašena, zbunjena i ne znam kuda da idem i odmah mi je pružila podršku - otkrila je Longorija.

Dodala je da joj je u jednom periodu bilo ekstremno teško da ide na posao, jer ju je jedna osoba konstantno maltretirala. Hafmanova se, kako je rekla njena koleginica, zauzela za povećanje njene plate, iako Longorija tada nije imala previše iskustva.

Hafmanovu čeka zvanično suđenje, koje će biti održano u petak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana