Ешли Грајам: Дрогирала сам се и спавала са погрешним мушкарцима

Агенције
Ешли Грајам: Дрогирала сам се и спавала са погрешним мушкарцима

Плус-сајз модел Ешли Грајам у интимној исповијести за магазин “Харперс Базар” открила је како је изгледао њен живот са 17 година.

'Позната манекенка Ешли Грајам признала је да је многи доживљавају као анђела, али да је она била и те како права бунтовница када се са 17 година пресила у Њујорк и започела своју каријеру модела.

Плус-сајз манекенка је данас захвална својој мајки јер ју је вратила на прави пут и, упркос адолесцентским проблемима, оснажила да не одустаје од својих снова.

“Користила сам дроге, имала сам секс са погрешним мушкарцима, јела сам лошу храну, нисам вјежбала и нисам бринула о свом духу” казала је у интервјуу за “Харперс Базар”.

Ешли је додала да је све то узроковало да се за двије године угоји 11 килогама, због чега су јој модни агенти рекли да је њена каријера завршена.

“Тада сам звала маму и тату и рекла им: 'Враћам се кући. Више се нећу бавити овим.' Мајка ми је потом казала нешто што гледано из садашњег тренутка звучи крајње пророчки: 'Ти то можеш. Твоје тијело ће једног дана промијенити нечији живот', испричала је плус-сајз љепотица.

Једна од најтраженијих манекенки са облинама слови за инспиративну даму која је оснажила жене широм свијета да прихвате своје тијело и облине, занемарујући стандарде љепоте које је годинама уназад наметала модна индустрија.

(б92)

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана