Ešli Grajam: Drogirala sam se i spavala sa pogrešnim muškarcima

Agencije
Ešli Grajam: Drogirala sam se i spavala sa pogrešnim muškarcima

Plus-sajz model Ešli Grajam u intimnoj ispovijesti za magazin “Harpers Bazar” otkrila je kako je izgledao njen život sa 17 godina.

'Poznata manekenka Ešli Grajam priznala je da je mnogi doživljavaju kao anđela, ali da je ona bila i te kako prava buntovnica kada se sa 17 godina presila u Njujork i započela svoju karijeru modela.

Plus-sajz manekenka je danas zahvalna svojoj majki jer ju je vratila na pravi put i, uprkos adolescentskim problemima, osnažila da ne odustaje od svojih snova.

“Koristila sam droge, imala sam seks sa pogrešnim muškarcima, jela sam lošu hranu, nisam vježbala i nisam brinula o svom duhu” kazala je u intervjuu za “Harpers Bazar”.

Ešli je dodala da je sve to uzrokovalo da se za dvije godine ugoji 11 kilogama, zbog čega su joj modni agenti rekli da je njena karijera završena.

“Tada sam zvala mamu i tatu i rekla im: 'Vraćam se kući. Više se neću baviti ovim.' Majka mi je potom kazala nešto što gledano iz sadašnjeg trenutka zvuči krajnje proročki: 'Ti to možeš. Tvoje tijelo će jednog dana promijeniti nečiji život', ispričala je plus-sajz ljepotica.

Jedna od najtraženijih manekenki sa oblinama slovi za inspirativnu damu koja je osnažila žene širom svijeta da prihvate svoje tijelo i obline, zanemarujući standarde ljepote koje je godinama unazad nametala modna industrija.

(b92)

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana