Емили Блант: Хтјела сам да повратим послије пољубаца са неким глумцима

Танјуг
Емили Блант: Хтјела сам да повратим послије пољубаца са неким глумцима

ВАШИНГТОН - Позната холивудска глумица Емили Блант изјавила је да јој је било мука након пољубаца са неким својим глумачким колегама.

Она је у недјељу у познатој радио емисији новинара Ховарда Стерна упитана да ли је икада "жељела да поврати" послије пољупца са неким глумцем, а поводом недавне изјаве глумице Ен Хетавеј да јој је тражено да пољуби преко 10 глумаца заредом да би режисери процијенили да ли између њих "постоји хемија".

"Апсолутно", одговорила је Блант и додала да је "развила технике" за љубљење са глумцима који је не привлаче, али је и навела да је имала лијепа искуства са неким глумцима, међу којима су Двејн Џонсон, Роберт Дауни Џуниор, Мет Дејмон и Килијан Марфи, преноси британски Тајмс.

Хетавеј је раније изјавила да јој је 2000-их година тражено да пољуби преко 10 глумаца заредом да би режисери процијенили да ли између њих "постоји хемија", као и да је то најгори начин да се то процијени.

Она је оцијенила да у томе није било зле намјере иако је размишљала да ли нешто није у реду са њом јер "није била узбуђена", већ да је "то било другачије вријеме".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана