Emili Blant: Htjela sam da povratim poslije poljubaca sa nekim glumcima

Tanjug
Emili Blant: Htjela sam da povratim poslije poljubaca sa nekim glumcima

VAŠINGTON - Poznata holivudska glumica Emili Blant izjavila je da joj je bilo muka nakon poljubaca sa nekim svojim glumačkim kolegama.

Ona je u nedjelju u poznatoj radio emisiji novinara Hovarda Sterna upitana da li je ikada "željela da povrati" poslije poljupca sa nekim glumcem, a povodom nedavne izjave glumice En Hetavej da joj je traženo da poljubi preko 10 glumaca zaredom da bi režiseri procijenili da li između njih "postoji hemija".

"Apsolutno", odgovorila je Blant i dodala da je "razvila tehnike" za ljubljenje sa glumcima koji je ne privlače, ali je i navela da je imala lijepa iskustva sa nekim glumcima, među kojima su Dvejn Džonson, Robert Dauni Džunior, Met Dejmon i Kilijan Marfi, prenosi britanski Tajms.

Hetavej je ranije izjavila da joj je 2000-ih godina traženo da poljubi preko 10 glumaca zaredom da bi režiseri procijenili da li između njih "postoji hemija", kao i da je to najgori način da se to procijeni.

Ona je ocijenila da u tome nije bilo zle namjere iako je razmišljala da li nešto nije u redu sa njom jer "nije bila uzbuđena", već da je "to bilo drugačije vrijeme".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana