Џенифер Лопез и Бен Афлек купили вилу, састоји се од 12 спаваћих соба и 24 купатила

ГС
Џенифер Лопез и Бен Афлек купили вилу, састоји се од 12 спаваћих соба и 24 купатила

ЛОС АНЂЕЛЕС - Славни пар Џенифер Лопез и Бен Афлек у сриједу су купили нови дом у Калифорнији за 60 милиона америчких долара.

Након готово двије године потраге за савршеним домом, пар је одлучио купити имање у Беверли Хилсу од 3.530 квадратних метара, који је платио готовином. Првобитна цијена некретнине износила је 135 америчких долара.

Вила се састоји од 12 спаваћих соба, 24 купатила, из агенције за некретнине навели су да се ради о изврсно дизајнираном простору, који је софистициран и елегантан. 

Медији вјерују да су купили овај комплекс, јер садржи јединствен затворени простор за спортске активности, који се састоји од теретане, боксачког ринга и других спортских терена.

Њихов нови дом има поглед на планинске предјеле, а у дворишту се поред виле налазе велики базен, кућа за госте, кућа за чуваре, кошаркашко игралиште, гаражу за 12 аутомобила и паркинг мјеста за 80 аутомобила.

Поред тога, сматра се једним од најсигурнијх имања на Беверли Хилсу, јер се на оба улаза може приступити само кроз приватне и затворене улице. 

Налази се у близини култног хотела Беверли Хилс и аеродрома Ван Нис.

Медији су већ снимили да у њихов дом стиже нови намјештај. Овај потез сигнализира да је њихова веза стабилна унаточ томе што је протеклих мјесеци пар имао неколико жустрих расправа у јавности. 

Подсјећамо, Лопез и Афлек вјенчали су се у јулу 2022. године у Лас Вегасу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана