Dženifer Lopez i Ben Aflek kupili vilu, sastoji se od 12 spavaćih soba i 24 kupatila

GS
Dženifer Lopez i Ben Aflek kupili vilu, sastoji se od 12 spavaćih soba i 24 kupatila

LOS ANĐELES - Slavni par Dženifer Lopez i Ben Aflek u srijedu su kupili novi dom u Kaliforniji za 60 miliona američkih dolara.

Nakon gotovo dvije godine potrage za savršenim domom, par je odlučio kupiti imanje u Beverli Hilsu od 3.530 kvadratnih metara, koji je platio gotovinom. Prvobitna cijena nekretnine iznosila je 135 američkih dolara.

Vila se sastoji od 12 spavaćih soba, 24 kupatila, iz agencije za nekretnine naveli su da se radi o izvrsno dizajniranom prostoru, koji je sofisticiran i elegantan. 

Mediji vjeruju da su kupili ovaj kompleks, jer sadrži jedinstven zatvoreni prostor za sportske aktivnosti, koji se sastoji od teretane, boksačkog ringa i drugih sportskih terena.

Njihov novi dom ima pogled na planinske predjele, a u dvorištu se pored vile nalaze veliki bazen, kuća za goste, kuća za čuvare, košarkaško igralište, garažu za 12 automobila i parking mjesta za 80 automobila.

Pored toga, smatra se jednim od najsigurnijh imanja na Beverli Hilsu, jer se na oba ulaza može pristupiti samo kroz privatne i zatvorene ulice. 

Nalazi se u blizini kultnog hotela Beverli Hils i aerodroma Van Nis.

Mediji su već snimili da u njihov dom stiže novi namještaj. Ovaj potez signalizira da je njihova veza stabilna unatoč tome što je proteklih mjeseci par imao nekoliko žustrih rasprava u javnosti. 

Podsjećamo, Lopez i Aflek vjenčali su se u julu 2022. godine u Las Vegasu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana