Џенифер Лопез и Алекс Родригез раскинули вјеридбу

ГС
Џенифер Лопез и Алекс Родригез раскинули вјеридбу

Америчка пјевачица и глумица Џенифер Лопез (51) и бивши бејзбол играч Алекс Родригез (45) сада су, заиста, окончали своју вјеридбу након што су два пута отказали вјенчање због пандемије корона вируса.

Наиме, Џен и Алекс потврдили су да од сада свако иде својим путем.

Њих двоје су вијест открили у ексклузивној заједничкој изјави за “Today”.

“Схватили смо да смо бољи као пријатељи и радујемо се што ћемо то и даље остати. Наставићемо да радимо заједно и подржавамо једно другог на нашим заједничким пословима и пројектима. Желимо најбоље једно другом и нашој дјеци. Из поштовања према њима, једини други коментар који морамо рећи је хвала свима који су нам упутили лијепе ријечи и подршку”, пише у званичној објави за медије.

Ова вијест је први пут кружила у марту ове године када су амерички медији тврдили да су отказали вјеридбу, али више извора је тада рекло да њих двоје никада нису званично раскинули и да су и даље били заједно.

“Сви наводи су нетачни, радимо на неким стварима”, рекли су тада Џеј Ло и Арод.

Подсјетимо, Џенифер и Алекс су вијест о вјеридби на Бахамима објавили 2019. године, након двије године везе. Вјенчање су одлагали већ два пута, а пјевачица је о тој теми јавно проговорила прије неколико мјесеци, преноси Телеграф.

“Морали смо да откажемо вјенчање због короне и карантина. Заправо смо то већ два пута учинили, само што људи то не знају”, изјавила је Џенифер и открила да су неколико пута посјетили терапеута и да је то помогло њиховој вези током тешког раздобља.

За сад није познато када су почеле невоље у њиховом рају, али гласине о раскиду долазе након шушкања да је Алекс нешто имао са звијездом “Southern Charma” Медисон Ле Крој, но он је тада те приче демантовао. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана