Џенифер Анистон о сарадњи с Вајнштајном: “Понашао се као свиња”

Агенције
Џенифер Анистон о сарадњи с Вајнштајном: “Понашао се као свиња”

Међу десетинама жена које су оптужиле Харвија Вајнштајна за сексуално злостављање налази се и глумица Џенифер Анистон.

У интервјуу за магазин “Вариајети”, Анистонова је проговорила о негативном искуству с Вајнстином, с којим је 2005. године сарађивала на филму “Фатална прељуба”. Она је испричала како је Вајнстин, између осталог, покушао да је натјера да носи хаљину коју је дизајнирала његова супруга Георгина Чапман.

“Те године је Георгина Чапман избацила линију одјеће. Харви ме је посјетио током снимања у Лондону и рекао: 'Желим да носиш ову хаљину на премијери филма'. То није био мој стил па сам рекла да не желим, на шта је он одговорио да морам”, рекла је Анистонова.

Једну од неугодности је доживјела и на вечери поводом премијере филма, пише klix.ba.

“За столом су били Клајв Овен и продуценти, а ја сам сједила поред једног пријатеља. У једном тренутку Вајнстин је ушетао и рекао мом пријатељу да се макне и затим сјео поред мене. Какво одвратно и свињско понашање, помислила сам”, рекла је популарна глумица.

Вајнстин се суочава с више од 70 оптужби за сексуално узнемиравање и силовања. Оптужбе против Вајнстина резултирале су глобалним покретом #MeToo који је, сматра Анистонова, направио велики помак у Холивуду.

“Има ту још мjеста за напредак”, истакла је Џенифер Анистон, која тренутно ради на пројекту “The Morning Show”. Ријеч је о серији која се такође дотакла покрета #MeToo и злостављања на радном мjесту.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана