Џејсон Деруло неће одустати од наступа на Супербоулу, наступиће са штакама

ГС
Foto: Танјуг/АП

Пјевач Џејсон Деруло након незгоде која му се догодила прије неколико дана, ипак ће наступити на НФЛ-овој ТикТок Tailgate забави.

План пјевача Џејсона Дерула да наступи у ревијалном дијелу програма овогодишњег Супербоула био је под упитником због повреде стопала која му се недавно догодила. Иако се тренутно креће помоћу штака, овај амерички пјевач неће одустати од наступа.

Према информацијама из страних медија, овај тридесеттрогодишњи пјевач играјући кошарку повриједио је стопало тако што је покидао лигаменте. Наводно је скочио у зрак на одбијену лопту, али је неспретно доскочио на ногу супарничког играча.

Такође, одлучио је одгодити одлазак на операцију због тога што се овај догађај убрзо одвија. Навео је и да је умјесто тога примио инјекције матичних станица, за које је познато да убрзавају вријеме опоравка, а каже и како свакодневно иде на физикалне терапије.

Деруло би требао предводити NFL TikTok Tailgate забаву заједно с двојецем The Black Keys 12. фебруара, а Ријана би у међувремену требала заузети средишње мјесто извођењем свог наступа у полувремену Супербоул на стадиону Стејт Фарм у Глендалеу у Аризони, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана