Džejson Derulo neće odustati od nastupa na Superboulu, nastupiće sa štakama

GS
Foto: Tanjug/AP

Pjevač Džejson Derulo nakon nezgode koja mu se dogodila prije nekoliko dana, ipak će nastupiti na NFL-ovoj TikTok Tailgate zabavi.

Plan pjevača Džejsona Derula da nastupi u revijalnom dijelu programa ovogodišnjeg Superboula bio je pod upitnikom zbog povrede stopala koja mu se nedavno dogodila. Iako se trenutno kreće pomoću štaka, ovaj američki pjevač neće odustati od nastupa.

Prema informacijama iz stranih medija, ovaj tridesettrogodišnji pjevač igrajući košarku povrijedio je stopalo tako što je pokidao ligamente. Navodno je skočio u zrak na odbijenu loptu, ali je nespretno doskočio na nogu suparničkog igrača.

Takođe, odlučio je odgoditi odlazak na operaciju zbog toga što se ovaj događaj ubrzo odvija. Naveo je i da je umjesto toga primio injekcije matičnih stanica, za koje je poznato da ubrzavaju vrijeme oporavka, a kaže i kako svakodnevno ide na fizikalne terapije.

Derulo bi trebao predvoditi NFL TikTok Tailgate zabavu zajedno s dvojecem The Black Keys 12. februara, a Rijana bi u međuvremenu trebala zauzeti središnje mjesto izvođenjem svog nastupa u poluvremenu Superboul na stadionu Stejt Farm u Glendaleu u Arizoni, prenosi Kliks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana