Ђани добио поклон па поручио супрузи: "Жено, не долазим више кући"

GS
Foto: YouTube

Радиша Трајковић Ђани добио је на поклон аутомобил марке мерцедес. Наиме, пјевачу је пришао Македонац и дао му малу коверту у којој је био кључ од аутомобила, а потом је Трајковић изашао из ресторана и напољу га је затекао нови бијели мерцедес, који је имао огромну црвену машну.

"Увао, шта је ово људи, хвала на поклону браћо моја", рекао је Ђани, па запјевао чувену македонску пјесму "Јовано, Јованке", а потом сјео у аутомобил у поручио својој супрузи сљедеће: "Жено, не долазим више кући у Србију". То је испричао Ђани, преноси Пинк.

Иначе, његова супруга Слађа је једном приликом рекла да је за опстанак брачне заједнице најважнија љубав, али и толеранција.

"Буде неки кризни период, али ту неко мора да спусти лопту. Ја иначе нисам свађалачки тип, иако сам бучна док причам. Морамо имати толеранције, ако има љубави, има толеранције и праштања", рекла је тада Слађа, која је уверена у то да јој је супруг био невјеран.

"Та или тај, небитно, ко каже да није, верујте, лаже. Не постоји мушкарац који бар у мислима није преварио, ако није у стварности. Никад то лично нисам видела, али сигурно да јесте, поготово он! Али, од 2019. је предобар" - рекла је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана