Đani dobio poklon pa poručio supruzi: "Ženo, ne dolazim više kući"

GS
Foto: YouTube

Radiša Trajković Đani dobio je na poklon automobil marke mercedes. Naime, pjevaču je prišao Makedonac i dao mu malu kovertu u kojoj je bio ključ od automobila, a potom je Trajković izašao iz restorana i napolju ga je zatekao novi bijeli mercedes, koji je imao ogromnu crvenu mašnu.

"Uvao, šta je ovo ljudi, hvala na poklonu braćo moja", rekao je Đani, pa zapjevao čuvenu makedonsku pjesmu "Jovano, Jovanke", a potom sjeo u automobil u poručio svojoj supruzi sljedeće: "Ženo, ne dolazim više kući u Srbiju". To je ispričao Đani, prenosi Pink.

Inače, njegova supruga Slađa je jednom prilikom rekla da je za opstanak bračne zajednice najvažnija ljubav, ali i tolerancija.

"Bude neki krizni period, ali tu neko mora da spusti loptu. Ja inače nisam svađalački tip, iako sam bučna dok pričam. Moramo imati tolerancije, ako ima ljubavi, ima tolerancije i praštanja", rekla je tada Slađa, koja je uverena u to da joj je suprug bio nevjeran.

"Ta ili taj, nebitno, ko kaže da nije, verujte, laže. Ne postoji muškarac koji bar u mislima nije prevario, ako nije u stvarnosti. Nikad to lično nisam videla, ali sigurno da jeste, pogotovo on! Ali, od 2019. je predobar" - rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana