Детаљи из суднице: Кање плаћа рекордну алиментацију

ГС
Детаљи из суднице: Кање плаћа рекордну алиментацију

Ријалити звијезда Ким Кардашијан и репер Кање Вест у понедељак су и службено окончали свој брак разводом, а њихове фанове највише су занимали детаљи из суднице.

Како је објавио "Пејџ Сикс", у судским документима пише да ће бивши супружници дијелити старатељство над своје четворо деце - Норт, Сеинтом, Чикаго и Псалмом.

Ким ће и даље с дјецом проводити 80 одсто времена, а Кање ће бити обавезан да плаћа суму од невјероватних 200.000 долара мјесечно алеминентације. Ексцентрични Вест ће, такође, морати да финансира и 50 одсто трошкова за образовање дјеце, као и за њихово обезбјеђење.

На суду је договорено и да ако се у било којем случају бивши супружници посвађају, тада морају присуствовати мирењу. Ако једно од њих не буде учествовало у мирењу, друго одмах постаје доноситељ одлука.

Имовина бивших супружника подијељена је у складу са предбрачним уговором који су потписали при ступању у брак 2014. године.

Ким и Кање разишли су се након седам година брака, када је Кардашијанка у фебруару 2021. поднијела захтјев за развод, чему се Кање противио. Иако је било нагађања о њиховом помирењу, бивши супружници су ипак наставили с процесом и коначно га и завршили. О жељи да се растану, причала је само Ким.

Богатство најпознатије старлете на свијету процијењено је на скоро две милијарде долара, што је чини једном од најбогатијих жена у индустрији забаве, док је Кањеова тржишна вриједност знатно смањена усљед бројних скандала са којима се сусрео у току ове године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана