Detalji iz sudnice: Kanje plaća rekordnu alimentaciju

GS
Detalji iz sudnice: Kanje plaća rekordnu alimentaciju

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan i reper Kanje Vest u ponedeljak su i službeno okončali svoj brak razvodom, a njihove fanove najviše su zanimali detalji iz sudnice.

Kako je objavio "Pejdž Siks", u sudskim dokumentima piše da će bivši supružnici dijeliti starateljstvo nad svoje četvoro dece - Nort, Seintom, Čikago i Psalmom.

Kim će i dalje s djecom provoditi 80 odsto vremena, a Kanje će biti obavezan da plaća sumu od nevjerovatnih 200.000 dolara mjesečno aleminentacije. Ekscentrični Vest će, takođe, morati da finansira i 50 odsto troškova za obrazovanje djece, kao i za njihovo obezbjeđenje.

Na sudu je dogovoreno i da ako se u bilo kojem slučaju bivši supružnici posvađaju, tada moraju prisustvovati mirenju. Ako jedno od njih ne bude učestvovalo u mirenju, drugo odmah postaje donositelj odluka.

Imovina bivših supružnika podijeljena je u skladu sa predbračnim ugovorom koji su potpisali pri stupanju u brak 2014. godine.

Kim i Kanje razišli su se nakon sedam godina braka, kada je Kardašijanka u februaru 2021. podnijela zahtjev za razvod, čemu se Kanje protivio. Iako je bilo nagađanja o njihovom pomirenju, bivši supružnici su ipak nastavili s procesom i konačno ga i završili. O želji da se rastanu, pričala je samo Kim.

Bogatstvo najpoznatije starlete na svijetu procijenjeno je na skoro dve milijarde dolara, što je čini jednom od najbogatijih žena u industriji zabave, dok je Kanjeova tržišna vrijednost znatno smanjena usljed brojnih skandala sa kojima se susreo u toku ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana