Дејвид Гета одушевио публику на “Си Денсу” у Црној Гори

Агенције
Дејвид Гета одушевио публику на “Си Денсу” у Црној Гори

Више од 63.000 посјетилаца из више од 40 земаља свијета продефиловало је кроз капије фестивала током три ноћи на “Си Денс” фестивалу у Буљарицама (Црна Гора) а наступ Дејвида Гете остаће уписан у музичку историју ових простора.

Француски продуцентски маг пред публиком од неколико генерација ређао је своје највеће хитове, од новијих попут “Саџ мџ наме”, до апсолутних химни као што су “Титаниум”, “Њхен лове такес овер” и бројне друге, хорски дочекане на препуној главној бини.

Сценски ефекти какве је публика имала прилику да гледа на фестивалима као што су “Томмороњланд”, “Ултра” или “Егзит”, публику су остављали без даха, а Гетина непосредност и отвореност према публици која га је одувијек одвајала од осталих највећих звијезда нашег времена, оставила је дубок траг на публици која дуго није неког испратила тако гласним овацијама.

Прва два фестивалска дана, присутне су забављали и познати свјетски хитови звијезда као што су Свен Ват, Ричи Хоутин, Робин Шулц и Офенбах, али и звијезде регионалне музичке сцене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана