Dejvid Geta oduševio publiku na “Si Densu” u Crnoj Gori

Agencije
Dejvid Geta oduševio publiku na “Si Densu” u Crnoj Gori

Više od 63.000 posjetilaca iz više od 40 zemalja svijeta prodefilovalo je kroz kapije festivala tokom tri noći na “Si Dens” festivalu u Buljaricama (Crna Gora) a nastup Dejvida Gete ostaće upisan u muzičku istoriju ovih prostora.

Francuski producentski mag pred publikom od nekoliko generacija ređao je svoje najveće hitove, od novijih poput “Sadž mdž name”, do apsolutnih himni kao što su “Titanium”, “Njhen love takes over” i brojne druge, horski dočekane na prepunoj glavnoj bini.

Scenski efekti kakve je publika imala priliku da gleda na festivalima kao što su “Tommoronjland”, “Ultra” ili “Egzit”, publiku su ostavljali bez daha, a Getina neposrednost i otvorenost prema publici koja ga je oduvijek odvajala od ostalih najvećih zvijezda našeg vremena, ostavila je dubok trag na publici koja dugo nije nekog ispratila tako glasnim ovacijama.

Prva dva festivalska dana, prisutne su zabavljali i poznati svjetski hitovi zvijezda kao što su Sven Vat, Riči Houtin, Robin Šulc i Ofenbah, ali i zvijezde regionalne muzičke scene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana