Данијела Мартиновић испричала чиме ју је освојио момак Јосип: 'Ријетко сам то виђала у животу'

ГС
Данијела Мартиновић испричала чиме ју је освојио момак Јосип: 'Ријетко сам то виђала у животу'

ЗАГРЕБ - Данијела је објавила видеоспот за пјесму у којем је окупила инспиративне људе који својим примјером потврђују да се може и да је важно вјеровати људима

У новој епизоди 'Ин магазина' у четвртак, пјевачица Данијела Мартиновић (51) проговорила је о новој пјесми 'Вјерујем људима' за коју је прије неколико дана објавила видеоспот.

Открила је и чиме ју је освојио нови момак, загребачки полицајац Јосип Плавић.

- Од првог тренутка кад ми је Зоран Мишолонгин донио пјесму да је чујем одмах ми је некако зазвучала заиста као једна својеврсна ода људима односно добру које живи у срцима - рекла је Данијела.

С њом су у видеоспоту учествовали и ватрогасац Иван Брезовечки, параолимпијац Јосип Зима, хуманитарке Марија Бутковић и Кристина Панић, архитект и аутор књиге Путовање звано игра Марко Бабић, дјевојчица Леилани те Нивес, Маја и Доријана, које су Данијелу подучиле знаковном језику. 'То је мој први контакт са знаковним језиком', рекла је.

Први сусрет с новим момко Јосипом се догодио, каже, прије годину дана када су јој на интернету украли идентитет. Контактирала је адвоката јер се се први пут сусрела с таквим искуством, а адвокат јој је рекла да случај морају пријавити полицији.

Случај је дошао на Јосипов стол, брзо је ријешен, а потом се почела развијати њихова прича.

Данијела вјерује да се све догађа у право вријеме, а открила је и чиме ју је Јосип освојио.

- Стварно је посебан, другачији, његов поглед на живот рецимо доста се понаша према људима, то никад нисам стварно видјела или врло ријетко. Обичним људима. Љубазан је, сусретљив, посебан је. Ја сам се сад збунила, ја не знам о томе причати - рекла је.

Рекла је и како је Јосип љубитељ музике, а и зна јој засвирати понекад.

- Он је 16, 17 година имао свој бенд 'Изван закона', чак је и компоновао. Свирао је гитару. Тако да има велико искуство у музици - открила је Данијела.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана