Danijela Martinović ispričala čime ju je osvojio momak Josip: 'Rijetko sam to viđala u životu'

GS
Danijela Martinović ispričala čime ju je osvojio momak Josip: 'Rijetko sam to viđala u životu'

ZAGREB - Danijela je objavila videospot za pjesmu u kojem je okupila inspirativne ljude koji svojim primjerom potvrđuju da se može i da je važno vjerovati ljudima

U novoj epizodi 'In magazina' u četvrtak, pjevačica Danijela Martinović (51) progovorila je o novoj pjesmi 'Vjerujem ljudima' za koju je prije nekoliko dana objavila videospot.

Otkrila je i čime ju je osvojio novi momak, zagrebački policajac Josip Plavić.

- Od prvog trenutka kad mi je Zoran Mišolongin donio pjesmu da je čujem odmah mi je nekako zazvučala zaista kao jedna svojevrsna oda ljudima odnosno dobru koje živi u srcima - rekla je Danijela.

S njom su u videospotu učestvovali i vatrogasac Ivan Brezovečki, paraolimpijac Josip Zima, humanitarke Marija Butković i Kristina Panić, arhitekt i autor knjige Putovanje zvano igra Marko Babić, djevojčica Leilani te Nives, Maja i Dorijana, koje su Danijelu podučile znakovnom jeziku. 'To je moj prvi kontakt sa znakovnim jezikom', rekla je.

Prvi susret s novim momko Josipom se dogodio, kaže, prije godinu dana kada su joj na internetu ukrali identitet. Kontaktirala je advokata jer se se prvi put susrela s takvim iskustvom, a advokat joj je rekla da slučaj moraju prijaviti policiji.

Slučaj je došao na Josipov stol, brzo je riješen, a potom se počela razvijati njihova priča.

Danijela vjeruje da se sve događa u pravo vrijeme, a otkrila je i čime ju je Josip osvojio.

- Stvarno je poseban, drugačiji, njegov pogled na život recimo dosta se ponaša prema ljudima, to nikad nisam stvarno vidjela ili vrlo rijetko. Običnim ljudima. Ljubazan je, susretljiv, poseban je. Ja sam se sad zbunila, ja ne znam o tome pričati - rekla je.

Rekla je i kako je Josip ljubitelj muzike, a i zna joj zasvirati ponekad.

- On je 16, 17 godina imao svoj bend 'Izvan zakona', čak je i komponovao. Svirao je gitaru. Tako da ima veliko iskustvo u muzici - otkrila je Danijela.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana