Чола за један школски час узео вртоглав хонорар

Г.С.
Foto: Илустрација

Здравко Чолић претходног викенда био је специјални гост на венчању сина једног бизнисмена које се одржало у елитном београдском ресторану.

Познато је да легендарни пјевач ријетко пјева на приватним прославама, а према нашим сазнањима, младенци су за Чолу морали да издвоје чак 45.000 евра, како би им својим хитовима увеличао најлепши дан у животу.

Чолић је пјевао укупно 45 минута, што значи да је за сваки минут мини-концерта зарадио 1.000 евра. Наравно, пјевач је имао и специјалне услове како би уопште и наступио на овој луксузној прослави.

- Чола може да бира где ће да наступа. Он не практикује да пева на приватним весељима, али је овог пута направио изузетак. Имао је одређене услове, који су младенци и њихове породице испуниле без речи, тако да је све договорено врло брзо. Између осталог, тражио је да бина буде уздигнута од пода како му гости не би прилазили превише близу док пева, да нема наручивања песама и фотографисања са гостима... За 45 минута тражио је 45.000 евра и то је одмах прихваћено јер младенци обожавају његову музику. Уз песму “Тебе чувам за крај” одигран је и први плес. Певао је неке од својих највећих хитова, а сви су били разнежени док је изводио песму “Ти си ми у крви”. Одмах након наступа у пратњи обезбеђења ресторана напустио је локал - испричао је извор Курира.

Поред њега, сватове су забављали и фолкери - Виолета Вики Миљковић и Радиша Трајковић Ђани, који су атмосферу довели до врхунца, а за то су, поред хонорара, били награђени и одличним бакшишом, који Чолић није узимао.

Подсјетимо, иако не наступа често на приватним прославама, Здравко Чолић пар пута је направио изузетак, па је тако пјевао на свадби Валентине Лопичић и Костадина Терзића, сина Звездана Терзића. Такође је запјевао и на свадбеном весељу Драгане Џајић, ћерке легендарног Драгана Џајића, и Милоша Ивановића, брата Ане Ивановић.

Чола је требало да наступи и на свадби Ђорда Ђоковића и Сашке Веселинов, али је у последњем тренутку дошло до промјене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана