Čola za jedan školski čas uzeo vrtoglav honorar

G.S.
Foto: Ilustracija

Zdravko Čolić prethodnog vikenda bio je specijalni gost na venčanju sina jednog biznismena koje se održalo u elitnom beogradskom restoranu.

Poznato je da legendarni pjevač rijetko pjeva na privatnim proslavama, a prema našim saznanjima, mladenci su za Čolu morali da izdvoje čak 45.000 evra, kako bi im svojim hitovima uveličao najlepši dan u životu.

Čolić je pjevao ukupno 45 minuta, što znači da je za svaki minut mini-koncerta zaradio 1.000 evra. Naravno, pjevač je imao i specijalne uslove kako bi uopšte i nastupio na ovoj luksuznoj proslavi.

- Čola može da bira gde će da nastupa. On ne praktikuje da peva na privatnim veseljima, ali je ovog puta napravio izuzetak. Imao je određene uslove, koji su mladenci i njihove porodice ispunile bez reči, tako da je sve dogovoreno vrlo brzo. Između ostalog, tražio je da bina bude uzdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok peva, da nema naručivanja pesama i fotografisanja sa gostima... Za 45 minuta tražio je 45.000 evra i to je odmah prihvaćeno jer mladenci obožavaju njegovu muziku. Uz pesmu “Tebe čuvam za kraj” odigran je i prvi ples. Pevao je neke od svojih najvećih hitova, a svi su bili razneženi dok je izvodio pesmu “Ti si mi u krvi”. Odmah nakon nastupa u pratnji obezbeđenja restorana napustio je lokal - ispričao je izvor Kurira.

Pored njega, svatove su zabavljali i folkeri - Violeta Viki Miljković i Radiša Trajković Đani, koji su atmosferu doveli do vrhunca, a za to su, pored honorara, bili nagrađeni i odličnim bakšišom, koji Čolić nije uzimao.

Podsjetimo, iako ne nastupa često na privatnim proslavama, Zdravko Čolić par puta je napravio izuzetak, pa je tako pjevao na svadbi Valentine Lopičić i Kostadina Terzića, sina Zvezdana Terzića. Takođe je zapjevao i na svadbenom veselju Dragane Džajić, ćerke legendarnog Dragana Džajića, i Miloša Ivanovića, brata Ane Ivanović.

Čola je trebalo da nastupi i na svadbi Đorda Đokovića i Saške Veselinov, ali je u poslednjem trenutku došlo do promjene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana