Четири новитета у “Синеплекс Паласу”: Бред Пит опет на великом платну

Данко Кузмановић
Четири новитета у “Синеплекс Паласу”: Бред Пит опет на великом платну

Септембар су обиљежиле филмске светковине и премијере, а тек смо на половини мјесеца. “Синеплекс Палас” од четвртка на репертоару има четири нова филма и то драму, комедију, акцију и хорор.

Након “Било једном у Холивуду” који је приказан крајем прошлог мјесеца, стиже и нови филм Бреда Пита “Ад Астра”. 

Први на реду је филм “Ад Астра”, нови филм Џејмса Греја у којем главну улогу тумачи Бред Пит. “Ад Астра” је приказан на фестивалу у Венецији и побрао је похвале критике и публике. 

- Радња је фокусирана на инжењера војне јединице који претражује галаксију како би пронашао свог оца који је нестао на мисији проналажења ванземаљског живота прије 20 година. Инжењера тумачи Томи Ли Џонс, а Бред Пит је у улози његовог сина који креће путевима свог оца не би ли сазнао што се тачно догодило прије 20 година када се његов отац запутио на Нептун - стоји у опису филма. 

Други филм који ће бити на редовном репертоару бањалучког “Синеплекса Палас” је “Она ми је све”.

- Када је Рафаел први пут срео Оливију у средњој школи, то је била љубав на први поглед. Након 10 година срећног брака и успјешне каријере као писца бестселера, Рафаел има све - или бар тако мисли. Послије жучне свађе између пара, Рафаел се буди у паралелном животу као наставник у средњој школи, неожењен, играјући пинг-понг и проводећи превише времена са својим најбољим пријатељем из дјетињства. Схвативши да је Оливија била његово све, он мора да иде даље како би повратио љубав свог живота - која у овом новом свијету нема апсолутно никакву представу ко је он - пише на сајту “Синеплекса Палас” о овом филму. 

Још један филм који ће бањалучка публика имати прилику да погледа је “На ђавољем путу”.

Редитељ и сценариста је Џејсон Кабел - бивши припадник специјалних јединица. Сценарио је написан на основу његовог личног искуства из Колумбије када је сарађивао са Одредом за сузбијање наркотика.

Радња филма прати пут дроге од Мексика, преко САД до Канаде. Извршни директор међународног конгломерата шаље своја два најбоља човјека да истраже нестанак неколико пошиљака кокаина и нађу кривца у ланцу кријумчарења дроге.

И за крај се можете престрашити уз најновији хорор на репертоару “Полароид”. Прича прати усамљену средњошколку Бирд Фичер која нема појма какве све мрачне тајне крије стара мистериозна полароид камера коју случајно проналази. 
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана