Četiri noviteta u “Sinepleks Palasu”: Bred Pit opet na velikom platnu

Danko Kuzmanović
Četiri noviteta u “Sinepleks Palasu”: Bred Pit opet na velikom platnu

Septembar su obilježile filmske svetkovine i premijere, a tek smo na polovini mjeseca. “Sinepleks Palas” od četvrtka na repertoaru ima četiri nova filma i to dramu, komediju, akciju i horor.

Nakon “Bilo jednom u Holivudu” koji je prikazan krajem prošlog mjeseca, stiže i novi film Breda Pita “Ad Astra”. 

Prvi na redu je film “Ad Astra”, novi film Džejmsa Greja u kojem glavnu ulogu tumači Bred Pit. “Ad Astra” je prikazan na festivalu u Veneciji i pobrao je pohvale kritike i publike. 

- Radnja je fokusirana na inženjera vojne jedinice koji pretražuje galaksiju kako bi pronašao svog oca koji je nestao na misiji pronalaženja vanzemaljskog života prije 20 godina. Inženjera tumači Tomi Li Džons, a Bred Pit je u ulozi njegovog sina koji kreće putevima svog oca ne bi li saznao što se tačno dogodilo prije 20 godina kada se njegov otac zaputio na Neptun - stoji u opisu filma. 

Drugi film koji će biti na redovnom repertoaru banjalučkog “Sinepleksa Palas” je “Ona mi je sve”.

- Kada je Rafael prvi put sreo Oliviju u srednjoj školi, to je bila ljubav na prvi pogled. Nakon 10 godina srećnog braka i uspješne karijere kao pisca bestselera, Rafael ima sve - ili bar tako misli. Poslije žučne svađe između para, Rafael se budi u paralelnom životu kao nastavnik u srednjoj školi, neoženjen, igrajući ping-pong i provodeći previše vremena sa svojim najboljim prijateljem iz djetinjstva. Shvativši da je Olivija bila njegovo sve, on mora da ide dalje kako bi povratio ljubav svog života - koja u ovom novom svijetu nema apsolutno nikakvu predstavu ko je on - piše na sajtu “Sinepleksa Palas” o ovom filmu. 

Još jedan film koji će banjalučka publika imati priliku da pogleda je “Na đavoljem putu”.

Reditelj i scenarista je Džejson Kabel - bivši pripadnik specijalnih jedinica. Scenario je napisan na osnovu njegovog ličnog iskustva iz Kolumbije kada je sarađivao sa Odredom za suzbijanje narkotika.

Radnja filma prati put droge od Meksika, preko SAD do Kanade. Izvršni direktor međunarodnog konglomerata šalje svoja dva najbolja čovjeka da istraže nestanak nekoliko pošiljaka kokaina i nađu krivca u lancu krijumčarenja droge.

I za kraj se možete prestrašiti uz najnoviji horor na repertoaru “Polaroid”. Priča prati usamljenu srednjoškolku Bird Fičer koja nema pojma kakve sve mračne tajne krije stara misteriozna polaroid kamera koju slučajno pronalazi. 
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana