Цеца и Жељко Јоксимовић објавили нову дуетску пјесму

ГС
Цеца и Жељко Јоксимовић објавили нову дуетску пјесму

Музика на домаћој сцени је обогаћена још једном пјесмом која пријети да постане незаборавни хит. Двије Балканске звијезде Светлана Цеца Ражнатовић и Жељко Јоксимовић удружили су снаге и вриједно радили на дуетској пјесми “Више од среће” која је угледала свјетлост дана.

Овај пројекат није настао преко ноћи. Жељко и Цеца су мјесецима пажљиво припремали сваки детаљ како би осигурали да пјесма буде савршена. Уложили су много труда и енергије, од компоновања музике и писања текстова до студијског снимања и продукције. Оба умјетника позната су по својој посвећености и перфекционизму, па није ни чудо што се очекује да “Више од среће” бити пјесма која ће се слушати генерацијама. Текст и музику потписује Милош Рогановић, а аранжман и продукцију Жељко Јоксимовић, док је директор фотографије и редитељ спота био Милош Надаждин.

– Рад на овој пјесми био је изузетно инспиративан. Цеца је невјероватан професионалац и изузетно талентована умјетница. Наша сарадња је протекла у дивној атмосфери и мислим да смо успјели да створимо нешто посебно – рекао је најпопуларнији регионални композитор и поп извођач Жељко Јоксимовић.

С друге стране, Цеца Ражнатовић је истакла колико јој значи ова сарадња.

– Жељко је мултиталентовани музичар! Перфекциониста, сјајан пјевач, комплетан умјетник. Радити са њим било је велико задовољство. ‘Више од среће’ је пјесма која носи јаку емоцију и вјерујем да ће публика то препознати и завољети – истакла је Цеца.

Пјесма “Више од среће” обећава да ће постати велики хит и обиљежити љето. Комбинација препознатљивог Жељковог мелодичног стила и Цецине снажне вокалне интерпретације сигурно ће освојити срца слушалаца.

Жељко и Цеца су се доказали као прави професионалци, а њихов дует је још један доказ њихове музичке величине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана