Ceca i Željko Joksimović objavili novu duetsku pjesmu

GS
Ceca i Željko Joksimović objavili novu duetsku pjesmu

Muzika na domaćoj sceni je obogaćena još jednom pjesmom koja prijeti da postane nezaboravni hit. Dvije Balkanske zvijezde Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Joksimović udružili su snage i vrijedno radili na duetskoj pjesmi “Više od sreće” koja je ugledala svjetlost dana.

Ovaj projekat nije nastao preko noći. Željko i Ceca su mjesecima pažljivo pripremali svaki detalj kako bi osigurali da pjesma bude savršena. Uložili su mnogo truda i energije, od komponovanja muzike i pisanja tekstova do studijskog snimanja i produkcije. Oba umjetnika poznata su po svojoj posvećenosti i perfekcionizmu, pa nije ni čudo što se očekuje da “Više od sreće” biti pjesma koja će se slušati generacijama. Tekst i muziku potpisuje Miloš Roganović, a aranžman i produkciju Željko Joksimović, dok je direktor fotografije i reditelj spota bio Miloš Nadaždin.

– Rad na ovoj pjesmi bio je izuzetno inspirativan. Ceca je nevjerovatan profesionalac i izuzetno talentovana umjetnica. Naša saradnja je protekla u divnoj atmosferi i mislim da smo uspjeli da stvorimo nešto posebno – rekao je najpopularniji regionalni kompozitor i pop izvođač Željko Joksimović.

S druge strane, Ceca Ražnatović je istakla koliko joj znači ova saradnja.

– Željko je multitalentovani muzičar! Perfekcionista, sjajan pjevač, kompletan umjetnik. Raditi sa njim bilo je veliko zadovoljstvo. ‘Više od sreće’ je pjesma koja nosi jaku emociju i vjerujem da će publika to prepoznati i zavoljeti – istakla je Ceca.

Pjesma “Više od sreće” obećava da će postati veliki hit i obilježiti ljeto. Kombinacija prepoznatljivog Željkovog melodičnog stila i Cecine snažne vokalne interpretacije sigurno će osvojiti srca slušalaca.

Željko i Ceca su se dokazali kao pravi profesionalci, a njihov duet je još jedan dokaz njihove muzičke veličine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana