Брус Вилис, Деми Мур и дјеца у пругастим пиџамама у изолацији: Шта то треба да значи?

ГС
Брус Вилис, Деми Мур и дјеца у пругастим пиџамама у изолацији: Шта то треба да значи?

Прошло је 20 година од када су Брус (65) и Деми (57) окончали брак, али очигледно је да су још у изузетно добрим односима, јер нема много бивших који би одлучили да проведу неодређено вријеме заједно након раскида.

Њихова кћ́ерка Талула (26) подјелила је фотографију својих родитеља и браcће и сестара како се заједно друже у пругастим зеленим пиџамама док позирају за најслађи породични портрет.

У ствари, Брус и Деми су толико блиски да се грле и држе палчеве окренуте ка горе док стоје испред дјеце. Такође на слици је Талулина старија сестра Скаут стара 28 година и супруг Дилон Бас, мада се нигдје не види њихова старија сестра Румер Вилис.

Друга слика приказује породицу која изгледа много цивилизованије док заједно сједе на софи.

Почетком ове године Деми је у мемоарима Инсај Аут била веома отворена по питању развода од глумца из филмова “Умри мушки” после 13 година брака. Није познато да ли је Брусова садашња супруга Ема Хеминг Виллис такође у карантину са њима.

Глумица из филма “Дух” пише: “Смешно је рећи, али веома сам поносна на наш развод. Мислим да је Брус у почетку био уплашен да ћ́у отежавати наш развод и изразити свој бијес тиме што му нећу дозволити пруступ дјеци - као што већина парова користи то као оружје. Али нисам, а ни он.”

(Б92)

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана