Brus Vilis, Demi Mur i djeca u prugastim pidžamama u izolaciji: Šta to treba da znači?

GS
Brus Vilis, Demi Mur i djeca u prugastim pidžamama u izolaciji: Šta to treba da znači?

Prošlo je 20 godina od kada su Brus (65) i Demi (57) okončali brak, ali očigledno je da su još u izuzetno dobrim odnosima, jer nema mnogo bivših koji bi odlučili da provedu neodređeno vrijeme zajedno nakon raskida.

Njihova kć́erka Talula (26) podjelila je fotografiju svojih roditelja i bracće i sestara kako se zajedno druže u prugastim zelenim pidžamama dok poziraju za najslađi porodični portret.

U stvari, Brus i Demi su toliko bliski da se grle i drže palčeve okrenute ka gore dok stoje ispred djece. Takođe na slici je Talulina starija sestra Skaut stara 28 godina i suprug Dilon Bas, mada se nigdje ne vidi njihova starija sestra Rumer Vilis.

Druga slika prikazuje porodicu koja izgleda mnogo civilizovanije dok zajedno sjede na sofi.

Početkom ove godine Demi je u memoarima Insaj Aut bila veoma otvorena po pitanju razvoda od glumca iz filmova “Umri muški” posle 13 godina braka. Nije poznato da li je Brusova sadašnja supruga Ema Heming Villis takođe u karantinu sa njima.

Glumica iz filma “Duh” piše: “Smešno je reći, ali veoma sam ponosna na naš razvod. Mislim da je Brus u početku bio uplašen da ć́u otežavati naš razvod i izraziti svoj bijes time što mu neću dozvoliti prustup djeci - kao što većina parova koristi to kao oružje. Ali nisam, a ni on.”

(B92)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana