Британска глумица Хелена Бонам Картер поново срећна у љубави

Agencije
Британска глумица Хелена Бонам Картер поново срећна у љубави

Популарна британска глумица Хелена Бонам Картер (53) отворено је проговорила о љубави коју је пронашла послије растанка са дугогодишњим партнером Тимом Бартоном прије пет година.

Глумица из филма "Алиса у земљи чуда" рекла је да је веома срећна са неким другим, након што је открила да је у новој вези са Рејом Дагом Холмбоем.

- Била је то неочекивана магија у мом животу - рекла је глумица.

Хелену са 32 године старим Холмбоем повезују још одраније. Наводно се пар упознао на вјенчању заједничких пријатеља раније те године.

Још 2014. глумица је саопштила да се растаје од Бартона послије 13 година заједничког живота. Они имају двоје дјеце, 16-годишњег Билија Рејмонда и Нел који има 11 година.

Ова глумица је прву главну улогу одиграла у филму "Леди Џејн". Најпознатија је по улогама Луси Ханичерч у филму "Соба с погледом", Марле Сингер у "Борилачком клубу" те Белатрикс Лестрејнџ у филмовима о Харију Потеру. Позната је и по улози Кејт Крој у филму "Крила голубице", која јој је донијела номинацију за "Оскара", Енид Блајтон у филму "Енид", гдје је била номинована за БАФТА награду, као и по улози госпођице Лавет у филму "Свини Тод: паклени берберин из улице Флит" који је режирао Тим Бартон.

Хелена није школована глумица, 1979. године је освојила прву награду за састав који је написала, а новцем од награде је платила чланарину у удружењу глумаца. Први наступ имала је са 16 година у ТВ реклами.

Што се тиче љубавног живота прије Бартона, од 1994. до 1999. забављала се са Кенетом Браном, поред кога је и глумила у "Франкенштајну" и "Теорији лета".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана