Britanska glumica Helena Bonam Karter ponovo srećna u ljubavi

Agencije
Britanska glumica Helena Bonam Karter ponovo srećna u ljubavi

Popularna britanska glumica Helena Bonam Karter (53) otvoreno je progovorila o ljubavi koju je pronašla poslije rastanka sa dugogodišnjim partnerom Timom Bartonom prije pet godina.

Glumica iz filma "Alisa u zemlji čuda" rekla je da je veoma srećna sa nekim drugim, nakon što je otkrila da je u novoj vezi sa Rejom Dagom Holmboem.

- Bila je to neočekivana magija u mom životu - rekla je glumica.

Helenu sa 32 godine starim Holmboem povezuju još odranije. Navodno se par upoznao na vjenčanju zajedničkih prijatelja ranije te godine.

Još 2014. glumica je saopštila da se rastaje od Bartona poslije 13 godina zajedničkog života. Oni imaju dvoje djece, 16-godišnjeg Bilija Rejmonda i Nel koji ima 11 godina.

Ova glumica je prvu glavnu ulogu odigrala u filmu "Ledi Džejn". Najpoznatija je po ulogama Lusi Haničerč u filmu "Soba s pogledom", Marle Singer u "Borilačkom klubu" te Belatriks Lestrejndž u filmovima o Hariju Poteru. Poznata je i po ulozi Kejt Kroj u filmu "Krila golubice", koja joj je donijela nominaciju za "Oskara", Enid Blajton u filmu "Enid", gdje je bila nominovana za BAFTA nagradu, kao i po ulozi gospođice Lavet u filmu "Svini Tod: pakleni berberin iz ulice Flit" koji je režirao Tim Barton.

Helena nije školovana glumica, 1979. godine je osvojila prvu nagradu za sastav koji je napisala, a novcem od nagrade je platila članarinu u udruženju glumaca. Prvi nastup imala je sa 16 godina u TV reklami.

Što se tiče ljubavnog života prije Bartona, od 1994. do 1999. zabavljala se sa Kenetom Branom, pored koga je i glumila u "Frankenštajnu" i "Teoriji leta".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana