Брена прекинула тишину и проговорила о разводу Драгане и Тонија

ГС
Брена прекинула тишину и проговорила о разводу Драгане и Тонија

Лепа Брена проговорила је о теми о којој већ 48 сати бруји јавност - званичној потврди Драгане Мирковић да се разводи од Тонија Бијелића.

Брена и Драгана деценијама су блиске пријатељице, а Мирковићева је у разговору за Телеграф прије неколико мјесеци истакла и да јој је Брена била ту у тренуцима када је жељела да одустане.

Колико јој је тешко због развода пријатеља, Брена није крила.

- Заиста не бих вољела да коментаришем ту причу. То је био шок за све нас... Драгана Мирковић је моја пријатељица. Нас двије смо почеле да радимо са истим човјеком, који је правио велике звијезде и правио један озбиљан пјевачки тим. Хоћу да кажем да је то један болан тренутак за све нас, за мене поготово... Могу да замислим како се она осјећа - почела је Брена.

- Вољела бих да кажем једну ствар... Да, као њена пријатељица, жена, мајка и супруга, потпуно разумијем у каквој се она емотивној ситуацији налази - наставила је фолк звезда.

- Само желим да је испоштују и да јој не стављају со на рану, јер је она једна од добрих људи, веома часна особа, неко ко је своју каријеру градио веома озбиљно и професионално. Вољела бих да јој као човјек и жена пружим апсолутну подршку и да зна да сам уз њу свугде и да сам у сваком трену на њеној страни! - закључила је Брена за "Први ред" на К1.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана