Brena prekinula tišinu i progovorila o razvodu Dragane i Tonija

GS
Brena prekinula tišinu i progovorila o razvodu Dragane i Tonija

Lepa Brena progovorila je o temi o kojoj već 48 sati bruji javnost - zvaničnoj potvrdi Dragane Mirković da se razvodi od Tonija Bijelića.

Brena i Dragana decenijama su bliske prijateljice, a Mirkovićeva je u razgovoru za Telegraf prije nekoliko mjeseci istakla i da joj je Brena bila tu u trenucima kada je željela da odustane.

Koliko joj je teško zbog razvoda prijatelja, Brena nije krila.

- Zaista ne bih voljela da komentarišem tu priču. To je bio šok za sve nas... Dragana Mirković je moja prijateljica. Nas dvije smo počele da radimo sa istim čovjekom, koji je pravio velike zvijezde i pravio jedan ozbiljan pjevački tim. Hoću da kažem da je to jedan bolan trenutak za sve nas, za mene pogotovo... Mogu da zamislim kako se ona osjeća - počela je Brena.

- Voljela bih da kažem jednu stvar... Da, kao njena prijateljica, žena, majka i supruga, potpuno razumijem u kakvoj se ona emotivnoj situaciji nalazi - nastavila je folk zvezda.

- Samo želim da je ispoštuju i da joj ne stavljaju so na ranu, jer je ona jedna od dobrih ljudi, veoma časna osoba, neko ko je svoju karijeru gradio veoma ozbiljno i profesionalno. Voljela bih da joj kao čovjek i žena pružim apsolutnu podršku i da zna da sam uz nju svugde i da sam u svakom trenu na njenoj strani! - zaključila je Brena za "Prvi red" na K1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana