Брена најавила концерт у Загребу: Хрвати једва чекају "Југословенку"

ГС
Брена најавила концерт у Загребу: Хрвати једва чекају "Југословенку"

Лепа Брена је јуче на концерту Александре Пријовић најавила и свој концерт за 6. децембар 2024. а у непуна двадесет четири сата од објаве, карата скоро да више нема.

Распродати су и фан пит, ВИП столови, салони доње трибине, па су за сада остала још слободна мјеста на горњим трибинама.

"Ви знате да ми морамо да планирамо годину, двије унапријед, тако да оно што ме највише радује да најавим...Драги моји, ко се жели да се добро проведе и и ужива у пјесмама Лепе Брене, видимо се 6. децембра 2024." поручила је Брена за Еxтра ФМ.

Јуче, на четвртом концерту Александре Пријовић, Брена је била специјалан гост. Заједно са Јеленом Розгом, отпјевала је хит "Хајде да се волимо" па публику бацила у делиријум. 

"Кад је Брена први пут била гост на мом концерту, дуго сам размишљала како да је најавим. Онда сам схватила - она је највећа икада, Лепа Брена! Хвала Вам што сте ми увијек били попут мајке. Пуно Вас волим и јако сам сретна што ме ви савјетујете и што живим у Вашем времену", рекла је Пријовић Брени на позорници. Затим су заједно запјевале пјесме "Пожели срећу другима" и "Чик погоди", преноси Мондо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана