Brena najavila koncert u Zagrebu: Hrvati jedva čekaju "Jugoslovenku"

GS
Brena najavila koncert u Zagrebu: Hrvati jedva čekaju "Jugoslovenku"

Lepa Brena je juče na koncertu Aleksandre Prijović najavila i svoj koncert za 6. decembar 2024. a u nepuna dvadeset četiri sata od objave, karata skoro da više nema.

Rasprodati su i fan pit, VIP stolovi, saloni donje tribine, pa su za sada ostala još slobodna mjesta na gornjim tribinama.

"Vi znate da mi moramo da planiramo godinu, dvije unaprijed, tako da ono što me najviše raduje da najavim...Dragi moji, ko se želi da se dobro provede i i uživa u pjesmama Lepe Brene, vidimo se 6. decembra 2024." poručila je Brena za Extra FM.

Juče, na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović, Brena je bila specijalan gost. Zajedno sa Jelenom Rozgom, otpjevala je hit "Hajde da se volimo" pa publiku bacila u delirijum. 

"Kad je Brena prvi put bila gost na mom koncertu, dugo sam razmišljala kako da je najavim. Onda sam shvatila - ona je najveća ikada, Lepa Brena! Hvala Vam što ste mi uvijek bili poput majke. Puno Vas volim i jako sam sretna što me vi savjetujete i što živim u Vašem vremenu", rekla je Prijović Breni na pozornici. Zatim su zajedno zapjevale pjesme "Poželi sreću drugima" i "Čik pogodi", prenosi Mondo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana