Бред Пит се нашалио након што је носио сукњу на црвеном тепиху: Сви ћемо умријети

ГС
Foto: Танјуг

Славни глумац и један од највећих холивудских заводника Бред Пит недавно је "украо" пажњу јавности прошетавши црвеним тепихом, ни мање ни више, него у сукњи.

Сада је искрено одговорио зашто је то урадио.

Пит је у овом издању прошетао на берлинској премијери његовог филма "Bullet Train". Све је употпунио њежно-љубичастом кошуљом са дубоким V изрезом који су додатно истакнуле огрлице, сакоом те чизмама на ногама. На глави је имао и сунчане наочале.

Глумац који је на овај начин показао и своје тетоваже на ногама понашао се сасвим опуштено, а радо је позирао пред новинарима којима је био главна мета снимања. Сада је одговорио и на питање зашто се одлучио баш за ову комбинацију.

"Не знам! Свакако ћемо сви умријети, па хајде да забрљамо", рекао је Пит за Верити.

Иначе, оскаровац се и раније појављивао у неким "одважним" комбинацијама. Носио је низ хаљина за снимање насловнице Ролинг Стона 1999. године, а 2004. у интервјуу о његовом филму "Троја" гдје се појављује у кожној сукњи, изјавио је како ће "мушкарци од сљедећег љета носити сукње".

Пит је и у интервјуу за Esquire лани изјавио да му је "удобност" приоритет при одабиру одјеће и да сматра да је јурњава за модним трендовима "исцрпљујућа".

Глумац је далеко од тога да је једина мушка особа у свијету славних која се помакнула изван конвенционалних родних норми у моди које се већ годинама сматрају трендом.

Још неке од особа које радо шетају у оваквим комбинацијама су и Џаред Лето, Кид Куди те Хери Стајлс, преноси Klix.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана