Bred Pit se našalio nakon što je nosio suknju na crvenom tepihu: Svi ćemo umrijeti

GS
Foto: Tanjug

Slavni glumac i jedan od najvećih holivudskih zavodnika Bred Pit nedavno je "ukrao" pažnju javnosti prošetavši crvenim tepihom, ni manje ni više, nego u suknji.

Sada je iskreno odgovorio zašto je to uradio.

Pit je u ovom izdanju prošetao na berlinskoj premijeri njegovog filma "Bullet Train". Sve je upotpunio nježno-ljubičastom košuljom sa dubokim V izrezom koji su dodatno istaknule ogrlice, sakoom te čizmama na nogama. Na glavi je imao i sunčane naočale.

Glumac koji je na ovaj način pokazao i svoje tetovaže na nogama ponašao se sasvim opušteno, a rado je pozirao pred novinarima kojima je bio glavna meta snimanja. Sada je odgovorio i na pitanje zašto se odlučio baš za ovu kombinaciju.

"Ne znam! Svakako ćemo svi umrijeti, pa hajde da zabrljamo", rekao je Pit za Veriti.

Inače, oskarovac se i ranije pojavljivao u nekim "odvažnim" kombinacijama. Nosio je niz haljina za snimanje naslovnice Roling Stona 1999. godine, a 2004. u intervjuu o njegovom filmu "Troja" gdje se pojavljuje u kožnoj suknji, izjavio je kako će "muškarci od sljedećeg ljeta nositi suknje".

Pit je i u intervjuu za Esquire lani izjavio da mu je "udobnost" prioritet pri odabiru odjeće i da smatra da je jurnjava za modnim trendovima "iscrpljujuća".

Glumac je daleko od toga da je jedina muška osoba u svijetu slavnih koja se pomaknula izvan konvencionalnih rodnih normi u modi koje se već godinama smatraju trendom.

Još neke od osoba koje rado šetaju u ovakvim kombinacijama su i Džared Leto, Kid Kudi te Heri Stajls, prenosi Klix.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana