Блејк Лајвли цијени све што њен муж ради за своју породицу: Упркос свим обавезама, тата увијек дође кући

ГС
Блејк Лајвли цијени све што њен муж ради за своју породицу: Упркос свим обавезама, тата увијек дође кући

Лајвли, која чека своје четврто дијете са Рајаном Рејнолдсом, изашла је прошле недјеље на бину у Беверли Хилтону у Лос Анђелесу како би одала почаст свом мужу након што је добио 36. награду Америчке кинотеке.

Током свог говора, који је снимио "The Hollywood Reporter", одала је почаст Рејнолдсовом "срцу, његовој филантропији, његовом хумору, његовом интегритету, његовој радној етици без премца", док је хвалила његову љубав и пожртвованост према породици, пише "Мотхер.лy".

- Толико много тих запањујућих квалитета долази из његове домовине - Канаде. А враћање земљи која му је дала живот кључна је за то ко је он као особа - почела је Блејк.

Она је истакла да, без обзира на то на ком континенту Рејнолдс снима, он једва чека да дође кући својим дјевојчицама, ћеркама Џејмс (7), Инез (6) и Бети (3).

- И баш као тај 19-годишњи дјечак, он трчи кући. Било да је то преко свијета или преко пута куће, он је спреман да се врати кући. Да се ​​врати кући са сета у својој гардероби, били бисмо веома забринути. Натопљен блатом, лажном крвљу, правом крвљу, у ожиљцима, у одијелима суперхероја, ципелама или шминком за кловнове, тата увијек долази кући.

Прије церемоније Рејнолдс је прошетао црвеним тепихом и показао "хоме маде" накит својих ћерки, које су му за ту прилику направиле неке посебне додатке.

- Моја дјеца су ми направила ове наруквице и било би баш глупо да их не носим.

Говор је изазвао много емотивних реакција, а њих двоје су доказали да је права љубав у Холивуду и те како могућа, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана