Blejk Lajvli cijeni sve što njen muž radi za svoju porodicu: Uprkos svim obavezama, tata uvijek dođe kući

GS
Blejk Lajvli cijeni sve što njen muž radi za svoju porodicu: Uprkos svim obavezama, tata uvijek dođe kući

Lajvli, koja čeka svoje četvrto dijete sa Rajanom Rejnoldsom, izašla je prošle nedjelje na binu u Beverli Hiltonu u Los Anđelesu kako bi odala počast svom mužu nakon što je dobio 36. nagradu Američke kinoteke.

Tokom svog govora, koji je snimio "The Hollywood Reporter", odala je počast Rejnoldsovom "srcu, njegovoj filantropiji, njegovom humoru, njegovom integritetu, njegovoj radnoj etici bez premca", dok je hvalila njegovu ljubav i požrtvovanost prema porodici, piše "Mother.ly".

- Toliko mnogo tih zapanjujućih kvaliteta dolazi iz njegove domovine - Kanade. A vraćanje zemlji koja mu je dala život ključna je za to ko je on kao osoba - počela je Blejk.

Ona je istakla da, bez obzira na to na kom kontinentu Rejnolds snima, on jedva čeka da dođe kući svojim djevojčicama, ćerkama Džejms (7), Inez (6) i Beti (3).

- I baš kao taj 19-godišnji dječak, on trči kući. Bilo da je to preko svijeta ili preko puta kuće, on je spreman da se vrati kući. Da se ​​vrati kući sa seta u svojoj garderobi, bili bismo veoma zabrinuti. Natopljen blatom, lažnom krvlju, pravom krvlju, u ožiljcima, u odijelima superheroja, cipelama ili šminkom za klovnove, tata uvijek dolazi kući.

Prije ceremonije Rejnolds je prošetao crvenim tepihom i pokazao "home made" nakit svojih ćerki, koje su mu za tu priliku napravile neke posebne dodatke.

- Moja djeca su mi napravila ove narukvice i bilo bi baš glupo da ih ne nosim.

Govor je izazvao mnogo emotivnih reakcija, a njih dvoje su dokazali da je prava ljubav u Holivudu i te kako moguća, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana