Бивша жена Чарлија Шина проговорила: "Да ли бих желела да се моје ћерке удају за таквог човјека?"

ГС
Бивша жена Чарлија Шина проговорила: "Да ли бих желела да се моје ћерке удају за таквог човјека?"

Глумица је открила и да је пред својим ћеркама често сакривала истину о томе да је Шин јавно водио битку са зависношћу.

Глумица Дениз Ричардс (51) открила је да је тешко прихватила развод од славнога глумца Чарлија Шина (56) у епизоди "Divorced Not Dead" емисије на интернету, поткаста Керолајн Стенбери.

Глумица која је поднела захтјев за развод док је била у шестом мјесецу трудноће са њиховом другом ћерком Лолом признала је да се осјећала кривом што је раздвојила своју породицу.

Словенци направили сочан бифтек од цвекле: 450 грама "само" 30 евра

"Годинама сам се борила с тим, признала је. Но, како каже, осјећала се присиљеном да поднесе захтјев за развод када је рекла самој себи "да ли бих жељела да се моје ћерке удају за оваквога човјека?"

"Без увреде за њега, али мислим да би он то прихватио и разумио оно што говорим, и тада сам помислила - ‘Па, зашто то прихватам онда?", присећа се глумица која је такође открила да су се накратко помирили након Лолиног рођења, али убрзо су се ипак разишли, назвавши брак ‘врло токсичним‘.

 

Пар се вјенчао 2002, али се развео након четири године. Дениз Ричардс је као самохрана мајка усвојила ћерку Елоиз, а 2018. се удала за Арона Пајперса.

Глумица је открила и да је ћеркама Семи (18) и Лоли (17) често прикривала истину о Шиновој јавне бици коју је водио са зависношћу.

"С временом су дошле у године у којима би им одређене особе рекле одређене ствари, а ја сам лагала и покривала га", објаснила је Дениз Ричардс.

"Сада, када су старије, више су свјесне. Зато кажем да не знам да ли сам им учинила медвјеђу услугу када су биле млађе", закључила је.

Бивши брачни пар недавно се сукобио након што се њихова ћерка Семи придружила страници Onli fans (Онли Фанс), а Дениз Ричардс је слиједила њен примјер и убрзо направила и свој налог, преноси б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана