Bivša žena Čarlija Šina progovorila: "Da li bih želela da se moje ćerke udaju za takvog čovjeka?"

GS
Bivša žena Čarlija Šina progovorila: "Da li bih želela da se moje ćerke udaju za takvog čovjeka?"

Glumica je otkrila i da je pred svojim ćerkama često sakrivala istinu o tome da je Šin javno vodio bitku sa zavisnošću.

Glumica Deniz Ričards (51) otkrila je da je teško prihvatila razvod od slavnoga glumca Čarlija Šina (56) u epizodi "Divorced Not Dead" emisije na internetu, potkasta Kerolajn Stenberi.

Glumica koja je podnela zahtjev za razvod dok je bila u šestom mjesecu trudnoće sa njihovom drugom ćerkom Lolom priznala je da se osjećala krivom što je razdvojila svoju porodicu.

Slovenci napravili sočan biftek od cvekle: 450 grama "samo" 30 evra

"Godinama sam se borila s tim, priznala je. No, kako kaže, osjećala se prisiljenom da podnese zahtjev za razvod kada je rekla samoj sebi "da li bih željela da se moje ćerke udaju za ovakvoga čovjeka?"

"Bez uvrede za njega, ali mislim da bi on to prihvatio i razumio ono što govorim, i tada sam pomislila - ‘Pa, zašto to prihvatam onda?", priseća se glumica koja je takođe otkrila da su se nakratko pomirili nakon Lolinog rođenja, ali ubrzo su se ipak razišli, nazvavši brak ‘vrlo toksičnim‘.

 

Par se vjenčao 2002, ali se razveo nakon četiri godine. Deniz Ričards je kao samohrana majka usvojila ćerku Eloiz, a 2018. se udala za Arona Pajpersa.

Glumica je otkrila i da je ćerkama Semi (18) i Loli (17) često prikrivala istinu o Šinovoj javne bici koju je vodio sa zavisnošću.

"S vremenom su došle u godine u kojima bi im određene osobe rekle određene stvari, a ja sam lagala i pokrivala ga", objasnila je Deniz Ričards.

"Sada, kada su starije, više su svjesne. Zato kažem da ne znam da li sam im učinila medvjeđu uslugu kada su bile mlađe", zaključila je.

Bivši bračni par nedavno se sukobio nakon što se njihova ćerka Semi pridružila stranici Onli fans (Onli Fans), a Deniz Ričards je slijedila njen primjer i ubrzo napravila i svoj nalog, prenosi b92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana