Биковић открио разлике између њега и Мараша: Сигурно не знате која сцена му је најтеже пала

ГС
Foto: ГС

Један од наших најбољих глумаца Милош Биковић узбуђен је поводом премијере филма “Јужни ветар 2 – убрзање”.

На почетку је отворено је причао о разликама између њега и главног јунака филма Мараша, па поново покренуо ту тему да ли је он херој или антихерој.

-Увек глумац мора да нађе нешто заједничко са њим и ликом који тумачи, да би могао емотивно да га оправда, што није исто што и морално оправдање, него оправдање логике поступака тог јунака и његових емоција. Трудио сам се да у свакој сцени нађем неку паралелу у животу, или да употребим имагинацију.- започео је глумац.

На питање која сцена му је најтеже пала Милош је рекао да су то углавном технички захтјевне сцене, али да она за коју се добро сјећа да је теже снимио, је сцена на мотору са Баћом (ког у филму игра Миодраг Радоњић).

Недавно је Џони Деп био у Београду, па је Милош открио шта су они причали, и да ли би га и за коју улогу звао. Глумац је такође прокоментарисао које сцене у филму су му биле најтеже, као и актуелну ситуацију са Алеком Болдвином, који је грешком усмртио директорку фотографије и ранио редитеља на филмском сету на ком је радио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана