Biković otkrio razlike između njega i Maraša: Sigurno ne znate koja scena mu je najteže pala

GS
Foto: GS

Jedan od naših najboljih glumaca Miloš Biković uzbuđen je povodom premijere filma “Južni vetar 2 – ubrzanje”.

Na početku je otvoreno je pričao o razlikama između njega i glavnog junaka filma Maraša, pa ponovo pokrenuo tu temu da li je on heroj ili antiheroj.

-Uvek glumac mora da nađe nešto zajedničko sa njim i likom koji tumači, da bi mogao emotivno da ga opravda, što nije isto što i moralno opravdanje, nego opravdanje logike postupaka tog junaka i njegovih emocija. Trudio sam se da u svakoj sceni nađem neku paralelu u životu, ili da upotrebim imaginaciju.- započeo je glumac.

Na pitanje koja scena mu je najteže pala Miloš je rekao da su to uglavnom tehnički zahtjevne scene, ali da ona za koju se dobro sjeća da je teže snimio, je scena na motoru sa Baćom (kog u filmu igra Miodrag Radonjić).

Nedavno je Džoni Dep bio u Beogradu, pa je Miloš otkrio šta su oni pričali, i da li bi ga i za koju ulogu zvao. Glumac je takođe prokomentarisao koje scene u filmu su mu bile najteže, kao i aktuelnu situaciju sa Alekom Boldvinom, koji je greškom usmrtio direktorku fotografije i ranio reditelja na filmskom setu na kom je radio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana