Биберови прете тужбом пластичном хирургу јер је "искористио Хејлино име и фотографију за рекламу"

ГС
 Биберови прете тужбом пластичном хирургу јер је "искористио Хејлино име и фотографију за рекламу"

Џастин и Хејли Бибер прете да ćе покренути судски поступак против пластичног хирурга са Беверли Хилса због тврдњи које је изнео о супермоделу на ТикТок-у.

У писму упозорења које су добиле "Е! Вести", адвокат Џастина и Хејли оптужује др Даниела Берета да се послужио њеним именом, фотографијом и личношћу "да у комерцијалне сврхе рекламира пластичне операције и шири лажне и непотврђене тврдње да се госпођа Бибер подвргла пластичној операцији." Такође је оптужен да је у свом видеу користио "ауторским правима заштићен текст" из Биберове песме "Извини".Као што се види у видео снимку на ТикТок-у, др Берет показује две фотографије Хејлијеве од пре неколико година и каже: "Обратите посебну пажњу на нос. Шта мислите? Па, реćи ćу вам шта ја мислим. Мислим да је то физички немогуćе,без мало помоćи од некога попут мене да би се добило ово што је на другој фотографији".

Поред ринопластике, он каже да је Хејли прошла поступак затезања коже, контурирање вилице, гениопластику и стављала филере у образе и усне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана