Бен Афлек упутио лијепе ријечи Џенифер Лопез: Ти си ми све на свијету

ГС
Foto: Танјуг/АП

Бен Афлек је подијелио колико је срећан на свјетској премијери свог најновијег филма "Ваздух", који је радио заједно са својим дугогодишњим пријатељем и сарадником Метом Дејмоном.

Холивудска звијезда је одржала емотиван говор, откривши публици да је ово невјероватно достигнуће за њега као режисера, продуцента и глумца. Бен је на премијеру дошао са супругом Џенифер Лопез, која је са осмијехом од ува до ува поносно шетала поред глумца и слушала његов говор.

Бен је подијелио своју захвалност глумцима и екипи, и одвојио је тренутак да се захвали Џенифер на љубави и подршци коју му пружа.

"Ово је била радост и желим само да уживам у тренутку на тренутак. Желим да кажем да ништа од тога не би било могуће - ово друштво, овај филм, ова радост вечерас - без љубави и подршке моје жене која ми значи више од свега на свијету", рекао је искрено Бен и наставио:

"Желим да ти кажем хвала. Волим те. Ти си ми све на свету. Ти си фантастична, невјероватна си, дивна си, добра, љубазна, величанствена и волим те", упутио је Бен низ захвалности жени, преноси Магазин.Новости.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана