Ben Aflek uputio lijepe riječi Dženifer Lopez: Ti si mi sve na svijetu

GS
Foto: Tanjug/AP

Ben Aflek je podijelio koliko je srećan na svjetskoj premijeri svog najnovijeg filma "Vazduh", koji je radio zajedno sa svojim dugogodišnjim prijateljem i saradnikom Metom Dejmonom.

Holivudska zvijezda je održala emotivan govor, otkrivši publici da je ovo nevjerovatno dostignuće za njega kao režisera, producenta i glumca. Ben je na premijeru došao sa suprugom Dženifer Lopez, koja je sa osmijehom od uva do uva ponosno šetala pored glumca i slušala njegov govor.

Ben je podijelio svoju zahvalnost glumcima i ekipi, i odvojio je trenutak da se zahvali Dženifer na ljubavi i podršci koju mu pruža.

"Ovo je bila radost i želim samo da uživam u trenutku na trenutak. Želim da kažem da ništa od toga ne bi bilo moguće - ovo društvo, ovaj film, ova radost večeras - bez ljubavi i podrške moje žene koja mi znači više od svega na svijetu", rekao je iskreno Ben i nastavio:

"Želim da ti kažem hvala. Volim te. Ti si mi sve na svetu. Ti si fantastična, nevjerovatna si, divna si, dobra, ljubazna, veličanstvena i volim te", uputio je Ben niz zahvalnosti ženi, prenosi Magazin.Novosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana