Бака Муријел из Шкотске један од највећих Нолетових навијача на свијету

ГС
Бака Муријел из Шкотске један од највећих Нолетових навијача на свијету

Најбољи тенисер света је још једном показао да му нема равног у овом моменту. Успио је јуче Ноле да побиједи Италијана Матеа Беретинија у финалу Вимблдона и тако освоји 20. гренд слем у каријери. Нико их нема више од њега у овом тренутку пошто исти број титула имају и Роџер Федерер и Рафаел Надал.

Колико је Ђоковић популаран широм свијета показао је и овогодишњи турнир у Лондону, а једна од најупечатљивијих "епизода" била је она са симпатичном баком у публици која је у наручју држала Новакову слику.

- Ова дивна дама ми је уљепшала дан! Почаствован сам - поручио је Новак на друштвеним мрежама на самом старту Вимблдона.

Откривено је потом да се бака зове Муријел, долази из Шкотске и да је један од највећих Нолетових навијача на свијету. А оно што је посебно знимљиво, меч првог кола на Вимблдону, уједно је био и први Нолетов меч који је гледала уживо.

Није је Новак заборавио ни послије финала, а и она није престајала да га бодри до самог краја.

Објавио је Ђоковић слику баке Муријел и послије побиједе над Беретинијем, упоредио је њен први дан на трибинама и посљедњи, када су је сустигле емоције и када је заплакала на трибинама.

Уз њене фотографије Ђоковић је дописао и неколико срца, преносе novosti.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана